Zeedijk 29B

Per 1 augustus a.s. te huur leuke en lichte 2-kamerwoning op de eerste etage aan de Zeedijk 29.

De woonkamer met keuken heeft drie ramen en bevindt zich aan de Zeedijk zijde, de slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en geeft toegang tot een balkon van circa 4 m2 met uitzicht op een groen sedum-dak. De badkamer en het toilet zijn bereikbaar vanuit de gang. Tevens heeft deze woning een aparte (fietsen)berging.

Laminaat vloer en rolgordijnen in de gehele woning zijn ter overname.

Oppervlakte (GO): 47,2 m2
Aantal kamers 2
Energielabel B

Aan de plattegrond van de woning kunnen geen rechten worden ontleend.

Kale huur            €   1.065,00
Servicekosten     €         22,53
Bruto huur          €   1.087,53

De borg van deze woning bedraagt 2 x de brutohuur – € 2.175,06
Reageren op deze woning kan t/m woensdag 10 juli a.s. tot 16.00 uur.

Verhuurbeleid

Motivatie
Wij vragen van onze huurders dat zij bewust kiezen. Bij een reactie op een woning moet een korte motivatie (van maximaal 100 woorden) worden geschreven, waaruit blijkt dat hij of zij:

– aantoonbare binding heeft met de woonomgeving (bijvoorbeeld door familie en vrienden of door maatschappelijke of economische binding);
– zich bewust is van de bijzondere leefomgeving van de Amsterdamse binnenstad.

Passend
De huurprijs moet binnen het budget van de huurder passen. NV Zeedijk vereist daarom dat de Bo-Ex Huurwijzer (ontwikkeld in samenwerking met Nibud) een groen of geel resultaat geeft. Bij een oranje resultaat dient de kandidaat aantoonbaar over voldoende financiële middelen te beschikken om eventuele grote uitgaven te kunnen dekken. In andere gevallen kan de woning niet worden toegewezen.

Eerlijk
Wij willen onze woningen eerlijk verdelen. NV Zeedijk geeft daarom voorrang aan kandidaten met een lager inkomen voor goedkopere sociale huurwoningen.

Geschikt
De meeste woningen hebben slechts één slaapruimte. Zij zijn daarom alleen maar geschikt voor alleenstaanden of twee personen met een duurzame gezamenlijke huishouding. Deze woningen worden niet verhuurd aan kandidaten met inwonende kinderen of aan twee personen die geen relatie hebben.

Hier vindt u het uitgebreide verhuurbeleid en het reactieformulier voor woningen (zie bladzijde 3).