Geen categorie

Zeedijk 54 D

Zeedijk 54 D

Per medio juli 2024 te huur duurzame woning op de 4e etage aan de Zeedijk 54 D.

De 2-kamer woning heeft aan de achterzijde een dakterras en bij de keuken een (berg)vliering met losse trapladder. De woning is geheel van het gas af en voorzien van warmtepomp, dit verduurzaamde appartement vraagt om een specifiek gebruik van de ingebouwde installaties omtrent ventileren en verwarmen van de woning, mocht u in aanmerking komen voor een bezichtiging zal dit nader worden toegelicht.

De woning heeft een aparte (fietsen)berging.

Oppervlakte (GO):  32,9 m2
Aantal kamers: 2
Energielabel: A

Aan de plattegrond van de woning kunnen geen rechten worden ontleend.

Kale huur                      € 1.151,50
Servicekosten               €      34,26
Bruto huur                    € 1.185.76

De borg van deze woning is  € 2.371,52      (2x brutohuur)

Verhuurbeleid

Motivatie
Wij vragen van onze huurders dat zij bewust kiezen. Bij een reactie op een woning moet een korte motivatie (van maximaal 100 woorden) worden geschreven, waaruit blijkt dat hij of zij:

– aantoonbare binding heeft met de woonomgeving (bijvoorbeeld door familie en vrienden of door maatschappelijke of economische binding);
– zich bewust is van de bijzondere leefomgeving van de Amsterdamse binnenstad.

Passend
De huurprijs moet binnen het budget van de huurder passen. NV Zeedijk vereist daarom dat de Bo-Ex Huurwijzer (ontwikkeld in samenwerking met Nibud) een groen of geel resultaat geeft. Bij een oranje resultaat dient de kandidaat aantoonbaar over voldoende financiële middelen te beschikken om eventuele grote uitgaven te kunnen dekken. In andere gevallen kan de woning niet worden toegewezen.

Eerlijk
Wij willen onze woningen eerlijk verdelen. NV Zeedijk geeft daarom voorrang aan kandidaten met een lager inkomen voor goedkopere sociale huurwoningen.

Geschikt
De meeste woningen hebben slechts één slaapruimte. Zij zijn daarom alleen maar geschikt voor alleenstaanden of twee personen met een duurzame gezamenlijke huishouding. Deze woningen worden niet verhuurd aan kandidaten met inwonende kinderen of aan twee personen die geen relatie hebben.

Hier vindt u het uitgebreide verhuurbeleid en het reactieformulier voor woningen (zie bladzijde 3).