Zeedijk 28D

Per medio mei te huur een leuke en lichte 2-kamerwoning op de 3e etage aan de Zeedijk.

De woning heeft een woonkamer met nieuwe open keuken aan de kant van de Zeedijk. De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning aan het water.
Badkamer en apart nieuw toilet zijn bereikbaar via de gang.

Deze woning heeft ook een eigen fietsenberging.

Oppervlakte (GO):  56,7 m2
Aantal kamers: 2
Energielabel: A

Aan de plattegrond van de woning kunnen geen rechten worden ontleend.

Kale huur               € 1.190,70
Servicekosten       €       22,16
Bruto huur            €  1.212,86

De borg voor deze woning is 2x brutohuur   €  2.425,72

Reageren op deze woning kan tot donderdag 02 mei a.s. voor 16.00 uur. Onvolledige of niet correct ingevulde aanmeldingen worden NIET in behandeling genomen.

Door de sluiting van ons kantoor gedurende de meivakantie zullen wij de reacties op deze woning niet eerder dan 06 mei in behandeling nemen.

Verhuurbeleid

Motivatie
Wij vragen van onze huurders dat zij bewust kiezen. Bij een reactie op een woning moet een korte motivatie (van maximaal 100 woorden) worden geschreven, waaruit blijkt dat hij of zij:

– aantoonbare binding heeft met de woonomgeving (bijvoorbeeld door familie en vrienden of door maatschappelijke of economische binding);
– zich bewust is van de bijzondere leefomgeving van de Amsterdamse binnenstad.

Passend
De huurprijs moet binnen het budget van de huurder passen. NV Zeedijk vereist daarom dat de Bo-Ex Huurwijzer (ontwikkeld in samenwerking met Nibud) een groen of geel resultaat geeft. Bij een oranje resultaat dient de kandidaat aantoonbaar over voldoende financiële middelen te beschikken om eventuele grote uitgaven te kunnen dekken. In andere gevallen kan de woning niet worden toegewezen.

Eerlijk
Wij willen onze woningen eerlijk verdelen. NV Zeedijk geeft daarom voorrang aan kandidaten met een lager inkomen voor goedkopere sociale huurwoningen.

Geschikt
De meeste woningen hebben slechts één slaapruimte. Zij zijn daarom alleen maar geschikt voor alleenstaanden of twee personen met een duurzame gezamenlijke huishouding. Deze woningen worden niet verhuurd aan kandidaten met inwonende kinderen of aan twee personen die geen relatie hebben.

Hier vindt u het uitgebreide verhuurbeleid en het reactieformulier voor woningen (zie bladzijde 3).