Een prachtig verslag van ons 30 jarig bestaan!

Het was een inspirerende dag met discussies en verhalen over het bestaan en de toekomst van de Zeedijk, de binnenstad en de NV Zeedijk.

——-

Grondlegger van de Nederlandstalige hiphop, Def P ook wel bekend als frontman van de hiphopgroep De Osdorp Posse heeft ter gelegenheid van “NV Zeedijk 30 jaar” een speciaal gedicht geschreven én voorgedragen tijdens ons jubileum op 10 november in de prachtige St. Olofskapel. De gesigneerde versie lees je hier.

Gedicht_DefP_gesigneerd.pdf

 

Uit het Parool: Jubileuminterview NV Zeedijk bestaat dertig jaar

Jubileuminterview_Parool

——————————————————————————————————————————————-

JUBILEUMDAG IN VOGELVLUCHT

Sint Olofskapel
Ons 30-jarig jubileum hebben we afgelopen dinsdag 10 november gevierd in de prachtige Sint Olofskapel aan de Zeedijk 2.

Onder bezielende leiding van Hadassah de Boer werd er een rijk programma neergezet; met inspirerende sprekers, een inhoudelijk discussie over de toekomst van NV Zeedijk en een druk bezochte buurtborrel.

Hier vindt u alle informatie over deze dag:
Rapport Rebel
Speech Herman Vuijsje
Speech Eefje Voogd
Speech Bouwe Olij
Animatiefilm NV Zeedijk

 

ZEEDIJK PORTRETTEN

Vanaf 14 oktober hebben we elke week een portret en een interview van een bijzondere bewoner of ondernemer van de Zeedijk op onze jubileumwebsite geplaatst. We begonnen met de verhalen van ondernemer Chiwah Chow, oud-rechercheur Chris Bruinsma en Hansje Ravesteijn. … Lees meer…

30 JAAR NV ZEEDIJK

JUBILEUMDAG IN VOGELVLUCHT Ons 30-jarig jubileum hebben we afgelopen dinsdag 10 november gevierd in de prachtige St. Olofskapel aan de Zeedijk 2. Onder bezielende leiding van Hadassah de Boer werd er een rijk programma neergezet; met inspirerende sprekers, een inhoudelijk … Lees meer…