Nieuws

Energie Bespaar Game

 

Wil je ook energie besparen maar weet je niet hoe? Doe dan mee met de Energie Bespaar Game!

Green Light District start samen met The 2B Collective op 6 maart een Energie Bespaar Game voor inwoners van stadsdeel centrum. In de game leer je  een laagdrempelige manier om duurzame keuzes te maken en zo je energierekening te verlagen. De slimme  bespaartips schelen al gauw een paar tientjes per jaar! Ook krijg je hulp bij het opstellen van een duurzaam plan voor jouw huis en situatie.

De game gaat maandag 6 maart om 19:30 uur van start en duurt 6 weken. Met je team voer je elke week een challenge uit, daarnaast bespaar je op je energieverbruik, maak je wekelijks kans op een prijs en leer je je buurtgenoten kennen.

Weekprijs Met de duurzame stappen die je maakt makk je elke week kans op de weekprijs. De challenges variëren van quizjes tot het uitwisselen van kennis en ervaringen met je buren. Green Light District maakt elke week via haar social media kanalen het winnende team bekend.

Mee doen? Meld je dan voor 1 maart aan via de website van Green Light District. Na je aanmelding word je automatisch ingedeeld in een team op basis van je postcode. Zelf liever een team samenstellen? Dat kan ook! Elk teamlid dient zich wel individueel te registreren. Kijk op de website van Green Light District voor meer informatie en hoe je kunt deelnemen.

De Energy Transition Game is een initiatief van The 2B Collective en is al op andere plekken in het land ingezet.  Green Light District gaat samen met het Stadsdeel Centrum van de gemeente Amsterdam  in de oude binnenstad aan de slag.