Nieuws

Het Buurtfestival Wallen & Nieuwmarktbuurt

By 21 september 2022 No Comments

 

Al het moois komt samen!

Kom jij dit jaar ook langs op het Buurtfestival van de binnenstad op 25 september? Deze dag zal in het teken staan van kunst, cultuur, muziek, workshops en alles wat de Oude Binnenstad nog meer te bieden heeft.
Op verschillende locaties stellen ondernemers, cultuurmaatschappelijke instellingen en bewoners hun deuren open en ben je welkom voor een mini-belevenis. Van koffiewandelingen met de politie tot kimchi proeven en ophalen bij Boomspijker. Er is van alles te doen!

In Restaurant-Cafe In de Waag heten wij je samen met Waag Futurelab & Green Light District van harte welkom met de activiteit ‘Stap voor stap verduurzamen op de verduurzamingsmarkt’

Wij vertellen je o.a. samen met aannemingsbedrijf Nico de Bont welke stappen wij in de praktijk hebben genomen om het rijksmonument aan de Oudezijds Voorburgwal te verduurzamen. Wie weet kunnen wij jou een stukje op weghelpen met tips over het verduurzamen van je woning en vergroenen van onze mooie buurt.

Ook willen wij je uitnodigen om mee te denken over de invulling van een aantal locaties. We horen graag je ideeën over wat en wie jij graag op bepaalde locaties zou willen zien. Jouw inbreng nemen we mee in de ontwikkeling van een ‘Buurtbeurs’ die bewoners betrekt bij invulling van beschikbare locaties.

Nieuwsgierig geworden naar deze dag?
Meer informatie en je aanmelden voor het Buurtfestival kan via deze link: https://www.eventbrite.com/e/tickets-buurtfestival-25-september-stadshart-amsterdam-384515645647

We hopen jou op het Buurtfestival te zien!

Tot zondag!

 

Het buurtfestival 2022 – programmaboekje 28-07-22 HR (1) (1)