Nieuws

Bonne Suits – Galerie de Schans

By 9 augustus 2022 No Comments

Recent geopend

In het prachtige pand aan de Warmoesstraat 67 kan je sinds kort Bonne Suits – Galerie de Schans bezoeken.

Bonne Suits staat bekend om haar minimalistische pakken. De pakken zijn van 100% katoen gemaakt, zijn duurzaam, gemaakt voor dagelijks gebruik, unisex en geschikt leeftijden.

De ondernemers van Bonne Suits hebben al een zaak op Zeedijk 60. Een van hun grote wensen was om uit te breiden in deze dynamische buurt. Aan Warmoesstraat 67 hebben zij een prachtige plek gevonden waar ze zich de komende jaren vestigen. De ruimte in het pand zal niet alleen dienst doen als winkel, maar zal ook als galerie worden ingezet.

Als je de winkel binnenkomt, loop je het winkelgedeelte in. Hier hangen de pakken en staan de schoenen mooi geëtaleerd. De winkel loopt over in een galerie. In de galerie zullen regelmatig tentoonstellingen zijn waar kunstenaars en artiesten hun werk exposeren.

Oprichter Bonne Reijn is nog veel meer van plan met de ruimte in het pand aan de Warmoesstraat. Kunst en cultuur staan hierin hoog in het vaandel. Er zal veel worden samengewerkt met modeontwerpers, kunstenaars, muzikanten en andere creatievelingen.

Een van de doelen is om met de ruimte van Bonne Suits een plek te creëren waar buurt- en stadsbewoners heen gaan om elkaar te zien en te ontmoeten, zodat het centrum van Amsterdam weer een echt stadscentrum is.

Meer lezen over Bonne Reijn en Bonne Suits: https://www.parool.nl/amsterdam/bonne-suits-opent-nieuwe-winkel-galerie-midden-op-de-warmoesstraat-er-is-hier-een-te-gekke-combinatie-van-spanning~b8633c40/

Of kijk op de website van Bonne Suits.