Nieuws

Plaatsing brandmelder woningen

Plaatsing brandmelder woningen

Geachte huurder,

 

Vanaf 1 juli 2022 is een rookmelder in uw huis verplicht. Deze verplichting bestaat al langer voor nieuwbouwhuizen, maar de regelgeving gaat ook voor bestaande bouw gelden. Bij brand vallen de meeste slachtoffers door het inademen van rook. Het invoeren van deze nieuwe regel heeft als doel het redden van levens.

Vanaf maandag 20 juni 2022 zullen installateurs  van Stahlhöfer rookmelders plaatsen welke benodigd zijn om tijdens brand tijdig uw woning te kunnen ontvluchten. Op een later moment zullen we ook rookmelders in de trappenhuizen plaatsen.

Huurt u een woning bij ons? Dan ontvangt u in de komende periode bericht van ons.

Wij willen u vragen om de firma Stahlhöfer toegang tot uw woning te verlenen.
Mocht u niet thuis of aanwezig kunnen zijn mag u uiteraard ook uw sleutel bij ons op kantoor achterlaten en zorgen wij dat de installateur naar binnen kan, Indien u hier niet tot in staat bent horen we dit graag.

Het volgende model rookmelder zal bij u thuis geïnstalleerd worden: HAGER TG600AL. Deze Rookmelder heeft een accuduur van 10 jaar, hierna zal deze worden vervangen. Uitleg en handleiding volgt bij installatie.

Vanuit landelijk geldende wetgeving willen wij u er van op de hoogte stellen dat deze installatie verplicht is en om die reden niet onnodig vertraagd kan worden, wij vragen om uw begrip hiervoor.

Wij hopen u voldoende te hebben ingelicht.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@nvzeedijk.nl of telefonisch op werkdagen van 9:00-12:00 uur (met uitzondering van de woensdag) op nummer 020-6258467.