Nieuws

Green Light District Inspiratiemarkt 18 juni a.s.

‘Van denken naar doen’

 

Op 18 juni a.s. organiseert Green Light District de community-ochtend met als thema ‘Van denken naar doen’. Woon of werk jij in de Amsterdamse binnenstad? En wil jij je inzetten voor een groene, duurzame en toekomstbestendige buurt maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Kom dan naar de inspiratiemarkt om 9:00 uur op het Walenpleintje.

Tijdens de community-ochtend ontdek je meer over vergroenen, verduurzamen en circulariteit. We heten je met de Green Light District-expo welkom op het Walenpleintje, met fruit van Hollandse bodem aangeboden door Boeren voor Buren! Daarnaast kun je met je duurzame vragen terecht bij onze groene ambassadeurs, maak je kans op een watersafari met stadsecoloog Kees Dekker, stemmen op een duurzaam initiatief via Centrum Begroot of ontdekken hoe je volgend jaar een financiële kickstart kunt geven aan je initiatief. Tot slot kun je in gesprek met bewoners en ondernemers die al duurzame stappen hebben gezet.

Kortom, een inspirerende dag voor en door de community!

Graag tot 18 juni!

Meld je aan via: https://greenlightdistrict.nu/agenda/green-light-communitydag-van-denken-naar-doen/