Nieuws

ONGEKEND.ZEEDIJK is van start

ONGEKEND.ZEEDIJK is van start

Afgelopen vrijdag 10 december opende de expositie @ONGEKEND.ZEEDIJK, een verhalen- en kunstproject voor en door de Zeedijk in aanloop naar Amsterdam 750. Van 10 december tot 10 januari is er een expositie op de Zeedijk. De verhalen van Zeedijkers worden door drie jonge kunstenaars tot leven gebracht in de etalages, en via de audiotour kunnen de ingesproken verhalen van Zeedijkers beluisterd worden. De expositie is 24 uur per dag gratis te bezichtigen in de etalages. De audiotour met ingesproken verhalen van Zeedijkers is eveneens 24 uur per dag gratis beschikbaar via een QR-code, of via de link in bio van Instagram account @ongekend.zeedijk.
Kom je ook?

Tips: bezoek de expositie in het donker, als de kunstwerken en straat mooi verlicht zijn en haal een wandelpakket op bij Latei of het Barbizon hotel.

Het project is een samenwerking tussen @nvzeedijk, de BIZ, @gemeenteamsterdam, @amsterdammuseum en @w139amsterdam