verhuur

Zeedijk 104B

Zeedijk 104B

Per direct te huur:
Onlangs gerenoveerde, ruime en lichte 3-kamerwoning aan de Zeedijk.

De woning telt twee verdiepingen met op de eerste verdieping twee slaapkamers. In de slaapkamer aan de Zeedijk-kant bevindt zich een historische schouw.
Tevens heeft de woning een ruime en lichte badkamer, het toilet bevindt zich in een separate ruimte.
Op de tweede verdieping bevindt zich de woonkamer met recht opgestelde keuken voorzien van afzuigkap en inductiekooplaat, daar is tevens toegang tot een ruim dakterras.

De woning is overal voorzien van dubbelglas en voorzetramen en er is een videofoon.
In de installatiekast met CV-opstelling is ruimte voor de wasmachine en droger. In de woning ligt een laminaatvloer.

Gebruiksoppervlakte (GO): 76 m2
Aantal kamers 3
Energielabel A

Aan de plattegrond van de woning kunnen geen rechten worden ontleend.

Kale huur          € 1.444,00
Servicekosten   €    29,80
Bruto huur        € 1.473,80

De borg is € 2.947,60

Verhuurbeleid

Motivatie
Wij vragen van onze huurders dat zij bewust kiezen. Bij een reactie op een woning moet een korte motivatie (van maximaal 100 woorden) worden geschreven, waaruit blijkt dat hij of zij:

– aantoonbare binding heeft met de woonomgeving (bijvoorbeeld door familie en vrienden of door maatschappelijke of economische binding);
– zich bewust is van de bijzondere leefomgeving van de Amsterdamse binnenstad.

Passend
De huurprijs moet binnen het budget van de huurder passen. NV Zeedijk vereist daarom dat de Bo-Ex Huurwijzer (ontwikkeld in samenwerking met Nibud) een groen of geel resultaat geeft. Bij een oranje resultaat dient de kandidaat aantoonbaar over voldoende financiële middelen te beschikken om eventuele grote uitgaven te kunnen dekken. In andere gevallen kan de woning niet worden toegewezen.

Eerlijk
Wij willen onze woningen eerlijk verdelen. NV Zeedijk geeft daarom voorrang aan kandidaten met een lager inkomen voor goedkopere sociale huurwoningen.

Geschikt
De meeste woningen hebben slechts één slaapruimte. Zij zijn daarom alleen maar geschikt voor alleenstaanden of twee personen met een duurzame gezamenlijke huishouding. Deze woningen worden niet verhuurd aan kandidaten met inwonende kinderen of aan twee personen die geen relatie hebben.

Hier vindt u het uitgebreide verhuurbeleid en het reactieformulier voor woningen (zie bladzijde 3).