Nieuws

Uitbraak Coronavirus

De gevolgen van de uitbraak van het coronavirus zijn enorm. In deze moeilijke tijd hopen we ten eerste dat iedereen gezond blijft en dat het dagelijkse leven zo snel mogelijk weer opgepakt kan worden.

De NV Zeedijk is, net als vele anderen, geschrokken door de snelheid waarmee de overheid maatregelen heeft getroffen, maar wij gaan ervan uit dat ze noodzakelijk waren. We delen uw zorgen om de buurt, de economie en de toekomst. We denken graag met u mee en zullen u helpen waar we kunnen.

Hebt u als bewoner hulp nodig?
Mocht u hulp nodig hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan doen om u te helpen, of u nu tot een risicogroep behoort of simpelweg door verkoudheid of koorts niet naar buiten kunt. Wij kunnen een buurman of –vrouw vragen of deze u helpt (met behoud van afstand uiteraard). Ook doen wij bijvoorbeeld graag uw boodschappen als hulp van buren of familieleden ontbreekt. Voelt u zich alleen door de coronacrisis en zou u graag af en toe iemand telefonisch willen spreken? Dan kunt u dat tevens doorgeven aan ons via info@nvzeedijk.nl

Ondernemers en huuruitstel april en mei 2020
Voor velen, vooral ondernemers, zijn het onzekere tijden. NV Zeedijk wil hen tegemoet komen met een opschorting van twee maanden huur vanaf de maand april (april en mei). Iedere ondernemer die bij NV Zeedijk een bedrijfsruimte huurt kan deze opschorting bij ons per email aanvragen via verhuur@nvzeedijk.nl. Wij beraden ons opnieuw zodra er meer bekend is over eventuele ondersteuning aan ondernemers, NV Zeedijk zal dan met iedere ondernemer individuele afspraken maken met betrekking tot de huurbetaling.

Kantoor NV Zeedijk
Voor uw en onze veiligheid is onze balie tot nader order gesloten, wij werken achter de schermen uiteraard door. U kunt ons via e-mail bereiken (info@nvzeedijk.nl) of een bericht op ons antwoordapparaat achterlaten (020 6258467).

Veel sterkte en gezondheid gewenst!

Team NV Zeedijk
info@nvzeedijk.nl