Nieuws

Nieuwjaarsreceptie NV Zeedijk in Hotel MAI Amsterdam

Meer dan een succes te noemen…

NV Zeedijk hield haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in hotel MAI Amsterdam op donderdag 9 januari. Deze receptie is ook dit jaar een groot succes gebleken. Niet alleen zagen wij dat vele bekende relaties de moeite namen om deze avond met ons te proosten op het oude én het nieuwe jaar. Tevens zijn wij blij verrast met de komst van het groot aantal bewoners dat de moeite nam om even een kijkje in het hotel te nemen.
Uiteindelijk bezochten iets meer dan 250 mensen de receptie in MAI Amsterdam.

We bedanken het hotel voor de gastvrijheid, onder andere voor het bieden van de locatie en voor het verzorgen van een gereedstaande hotelkamer. Wij vonden het mooi om daar aanwezig te mogen zijn, omdat het ons inziens een voorbeeld is van hoe er samengewerkt kan worden om deze buurt nóg mooier te maken dan hij al is. De reacties van onze gasten waren dan ook veelbelovend en de hotelkamer oogstte veel lof.

In de speech refereerde directeur Janny Alberts van de NV Zeedijk ook nog aan het nut en het belang van goede samenwerkingen. “Samenwerken past helemaal in deze tijd. Soms kom je alleen op dat soort momenten ook wel partijen tegen die alleen aangeven over wat ze NIET willen. Ik zou graag willen dat alle partijen nadenken over wat ze dan WEL willen en daar samen aan werken.”
Na de speech deden veel gasten een begeleide ronde door het hotel voor een sneakpreview. Er werden goede vragen gesteld. De bezoekers waren ontzettend positief over de uitstraling van het hotel en vooral de hotelkamer.

NV Zeedijk is trots op het aantal bezoekers van de receptie en extra trots op de diversiteit daarvan.
Het feit dat omwonenden de moeite nemen om de receptie te bezoeken, doet de organisatie goed.