Nieuws

Plaatsen kraan Geldersekade hotel voorspoedig verlopen

By 19 juli 2018 No Comments

Het plaatsen van de torenkraan op het bouwterrein tussen de Zeedijk en de Geldersekade ten behoeve van de bouw van het nieuwe hotel van Vondel Hotels is op 18 en 19 juli voorspoedig verlopen.

De Zeedijk was tijdens de werkzaamheden gedeeltelijk afgesloten en het opbouwen van de torenkraan op het bouwterrein heeft natuurlijk de nodige hinder veroorzaakt. Dat is helaas onvermijdelijk bij bouwwerkzaamheden. 

Onder verantwoordelijkheid van bouwbedrijf De Nijs is gezorgd voor een veilige situatie en begeleiding van bezoekers en bewoners gedurende de opbouw van de kraan. NV Zeedijk dankt alle bewoners en bezoekers voor hun begrip en medewerking en de bouwers voor de goede en zorgvuldige uitvoering van deze bijzondere operatie. Wij wensen het bouwteam veel succes bij het vervolg van de bouwwerkzaamheden.

Bewoners en ondernemers kunnen voor meer informatie en contact over de bouw het mailadres in de informatiebrief van het Bouwteam Geldersekade gebruiken.