Nieuws

Studentenvereniging Unitas organiseert Sinterklaasmiddag voor sociale minima

By 28 november 2017 No Comments

Zondag 3 december organiseert de Amsterdamse studentenvereniging Unitas een Sinterklaasmiddag voor sociale minima. Deze middag zullen ruim 80 kinderen verblijd worden met cadeaus en de aanwezigheid van Sinterklaas en zijn Pieten.
Elk jaar organiseert Unitas een Sinterklaasmiddag voor sociale minima. Zoals altijd, zal ook dit jaar de feestelijke middag plaatsvinden in de sociëteit van de vereniging. Dit jaar zal een groep kinderen uit Amsterdam Noord worden opgehaald met een busje en naar de vereniging worden gebracht. Hier worden de kinderen verwelkomd door enthousiaste Pieten en de nodige pepernoten. Later in de middag zal ook Sinterklaas langskomen op de sociëteit en kan elk kind een cadeau in ontvangst nemen.
Door het organiseren van deze Sinterklaasmiddag, maar ook andere maatschappelijke activiteiten, wil Unitas de maatschappelijke betrokkenheid onder de studenten vergroten en iets teruggeven aan de maatschappij.