Nieuws

Effecten van het toerisme, een respondentenonderzoek

By 8 november 2017 No Comments

Eén van onze huursters Kiki de Boer, doet voor haar studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de UvA een onderzoek naar de effecten van het toerisme op de bewoners van de Zeedijk. Voor dit onderzoek zoekt zij respondenten.
Onderstaand briefje heeft zij bij een aantal Zeedijk-bewoners in de bus gedaan. Als u geen briefje in de bus heeft gehad maar u wil toch meewerken aan haar onderzoek dan kunt u contact met Kiki opnemen.

Beste medebewoners van de Zeedijk,

Mijn naam is Kiki de Boer en ik studeer aan de UvA. Voor mijn studie doe ik onderzoek naar toerisme op de Zeedijk. Ik volg de studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de UvA en ben nu bezig met mijn bachelorscriptie. Zelf woon ik sinds januari 2017 ook op de Zeedijk en ik ben dus bekend met de buurt. In overleg met de NV Zeedijk ben ik onderzoek gaan doen naar het toerisme en de beleving van de bewoners op de Zeedijk.
Voor mijn onderzoek heb ik vijftien respondenten nodig die bereid zijn om een interview met mij te houden. Het gaat om interviews van ongeveer 30 minuten met mensen die op de Zeedijk wonen. Ik zou u enorm dankbaar zijn voor uw bereidwilligheid om mij daarbij te helpen. Ik wil erg graag van u horen hoe u het toerisme op de Zeedijk beleeft. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact met mij opnemen via de mail (Kikicharlotte@hotmail.com) of via mijn 06 (0683671634), dan zouden we kennis kunnen maken en een gesprek kunnen inplannen. Als dank voor uw hulp zou ik u een kleine attentie willen geven.
Ik kijk er naar uit om een gesprek met u te voeren.
Vriendelijke groet,
Kiki de Boer