Nieuws

Unitas en de Gemeente Amsterdam trekken samen het pietenpak aan!

By 25 november 2015 No Comments

Logo unitasLogo_gemeente_amsterdamStudentenvereniging Unitas, organiseert voor de vierde keer in samenwerking met Werk, Participatie en Inkomen van de gemeente Amsterdam een Sinterklaasmiddag voor sociale minima. Op zondag 29 november worden er 80 kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 6 jaar verwacht op de sociëteit van Unitas op de Oudezijds Kolk in Amsterdam. De gemeente Amsterdam heeft haar netwerk open gesteld voor het direct benaderen van de doelgroep, een doelgroep die zelf niet de financiële middelen heeft om een geslaagd Sinterklaasfeest te kunnen vieren. Unitas verzorgt geheel kosteloos de middag!

Vorig jaar was dit een erg geslaagde middag, met veel enthousiaste reacties van de deelnemers, de gemeente en de vereniging zelf. Hopelijk wordt het dit jaar weer zo’n succes!

Sinterklaasfeest01