Nieuws

Nieuwjaarsreceptie 2015

By 22 januari 2015 No Comments

20150121_nieuwjaarsreceptieOp 21 januari hebben we op een zeer speciale locatie onze nieuwjaarsreceptie gehouden. Vele genodigden trotseerden de kou om in het pakhuis van de familie Dun op de Geldersekade, met ons te toasten op het nieuwe jaar. Zoals ieder jaar, was het ook dit keer weer een groot succes om de receptie op een (toekomstige) bouwplaats te houden. Op deze specifieke locatie zal het Geldersekade Hotel komen. Dit project is een gezamenlijk initiatief van Toko Dun Yong en de NV Zeedijk. Het hotel zal een Aziatische uitstraling krijgen, waarbij de begane grond een culturele ambassade zal worden en een verbinding zal krijgen met de Zeedijk. Een hotel dat past binnen Chinatown

Op de derde etage van het pand was een ‘hotelkamer’ ingericht zodat de gasten een idee konden krijgen van het toekomstige hotel. Architect Andre van Stigt was aanwezig met een presentatie en presentatiemateriaal, en informeerde de genodigden over de toekomstplannen van het pakhuis.

Daarnaast hebben we een film getoond waarin duidelijk naar voren komt dat door samenwerking  en blijven geloven in zo’n mooi project, dit ook daadwerkelijk van de grond is gekomen. Ga voor meer foto’s naar onze facebookpagina.