Nieuws

Nieuw op Zeedijk 60

By 6 november 2014 No Comments

Sinds kort zit //SEC op de Zeedijk

Zij stellen zichzelf voor:

20141106_SECNa een aantal weken flink klussen is het dan eindelijk zover, onze droom wordt werkelijkheid de deuren van //SEC zijn geopend!

Wat is het prachtig om juist dit avontuur op de Zeedijk aan te gaan. misschien wel de meest dynamische straat van Amsterdam.
Met onze Scandinavische damescollecties hopen wij ons steentje bij te dragen aan de diversiteit en ontwikkeling in de buurt.

We stellen ons graag aan jullie voor! Wij (Fredrieke & Myrthe) zijn de draaiende motor achter //SEC.  In de lente van 2013 zijn we ons //SEC avontuur gestart met onze webshop www.sec-onlinestore.com. Beide met totaal verschillende achtergronden in de psychologie en fotografie, bleken een goede match. Met onze verschillen versterken we elkaar en proberen we zo open-minded mogelijk te werken. Na een jaar pop-ups te hebben georganiseerd op verschillende locaties in Nederland, samen met het runnen van de webshop besloten we onze droom, een eigen winkeltje, te achtervolgen.
Toen wij via NV Zeedijk het prachtige pandje aan de Zeedjik 60 zagen waren we verkocht, 3 maanden later is de shop een feit!

De twee strepen staan symbool voor ons die //SEC draaiende houden. Onze waarden vind je terug in de collecties, kwaliteit en mooie basisontwerpen, less is more, met je eigen twist.

Wij hopen snel kennis te maken met de bewoners, ondernemers en bezoekers van de Zeedijk!