Nieuws

MARY GO WILD : MUSIC / BOOKS / ART / NIGHTLIFE

By 16 juli 2014 No Comments

Juli 2014 opent MARY GO WILD haar deuren op de Zeedijk 44.

De Zeedijk speelde met haar vele platenwinkels een cruciale rol in de partygeschiedenis van Amsterdam. Op dit moment is Nederland, en vooral de
hoofdstad, wereldwijd zeer toonaangevend op het gebied van house- en technomuziek. MARY GO WILD op de Zeedijk 44 is dé nieuwe winkel en
ontmoetingsplek voor danceminnend Nederland. Bij MARY GO WILD vind je exclusieve boeken, fotografie, kleding, limited editions, reprints en vinyl; voortkomend uit het nachtleven en de levensstijl die daarbij hoort.

De dancewereld staat bol van de creativiteit, die in vele gedaanten tot uiting komt. De MARY GO WILD store is de plaats waar dit talent wordt getoond aan een internationaal publiek. Het is dé plek voor en door de liefhebbers van de nacht – tussen zonsopgang en zonsondergang.

De MARY GO WILD store is het vervolg op de succesvolle lancering van het boek Mary Go Wild – 25 jaar dance in Nederland, een samenwerking van tientallen auteurs, fotografen, designers en anderszins betrokkenen. In het souterrain van de winkel is de uitgeverij die uit het boek is voortgekomen gevestigd en zal een viertal creatieve ondernemers kantoor houden.

Voor meer informatie ga naar marygowild.nl of bezoek deFacebookpagina