Nieuws

Zondag 29 juni 2014 Open Dag Oudezijds Voorburgwal 248 – 250 – 252

By 20 juni 2014 No Comments

Hiermee komt het einde in zicht van wederom een mooi en groot project van de NV Zeedijk. In oktober 2013 begon het sloopwerk in de drie naast elkaar gelegen panden op de Oudezijds Voorburgwal 248-250 en 252 waar de NV Zeedijk 9 koopwoningen zou gaan realiseren. Het sloopwerk verliep voorspoedig. Zo voorspoedig dat in december de eerste paal al in de grond kon worden geslagen. Hét begin van het opbouwen. Traditiegetrouw hebben we daar even bij stilgestaan.

Vervolgens is het opbouwen begonnen. En dat ging in hoog tempo. In januari kon de betonvloer worden gestort. Dat was op tijd want onze nieuwjaarsreceptie wilden we graag houden op de bouwplaats, wat inmiddels ook een traditie is geworden. En daar waren de geluiden die we om ons heen hoorden over de panden en dit project, al overwegend positief. De drie bedrijfsruimtes op de begane grond zijn uiteraard ook gerenoveerd en de eerste kon begin april al worden opgeleverd.

Vanaf mei werd het toewerken naar de oplevering van de negen koopwoningen wat gepland stond voor juni 2014. En nu is het bijna zover. Graag willen we het resultaat laten zien natuurlijk. En wel op zondag 29 juni. Dan houden we Open Dag. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u van harte welkom om de volledig gerenoveerde koopwoningen te bezichtigen. Medewerkers van de NV Zeedijk zijn aanwezig om u de weg te wijzen en uiteraard zal ook de makelaar aanwezig zijn waar u uw interesse kenbaar kunt maken en waar u terecht kunt met uw vragen over de verschillende koopwoningen.

U kunt alles volgen via: onze facebookpagina en via de makelaar: Eefje Voogd Makelaardij BV of haar facebookpagina.