Nieuws

De Mooie Jongens

By 14 mei 2014 No Comments

20140514_mooie jongensAl een tijdje zitten De Mooie Jongens op Zeedijk 45. Voor wie zich afvraagt wat die Mooie Jongens precies doen op Zeedijk 45, introduceren zij zichzelf kort.

De Mooie Jongens Concept Store ontwikkelt audiovisuele composities op maat voor horeca, bedrijven en evenementen. Op de Singel, ook in Amsterdam, hebben wij een dependance in de vorm van een geluidsstudio waar muziek wordt opgenomen.

Met de nieuwe lokatie op de Zeedijk kunnen we nog meer want Zeedijk 45 faciliteert in detail:

  1. In het voorste gedeelte van de winkel staan alle producten – niet per definitie branche gerelateerd – te koop die geselecteerd of vervaardigd zijn door Mooie Jongens zelf.
  2. In het tweede gedeelte, het midden van de winkel, staat de op maat gemaakte concept tafel waar alle ”Mooie Jongens” en samenwerkingspartners kunnen aanschuiven voor het verder ontwikkelen van concepten (denk aan geluid- en lichttechnici, grafisch ontwerpers, animators etc.).
  3. In het derde deel zal de vervaardiging van licht- en geluidproducten plaatsvinden (denk aan secuur handwerk zoals solderen etc. – ambachtswerk).

Kortom, tevreden en vernieuwende ondernemers op de Zeedijk erbij!