Nieuws

LITE/DARK

By 11 april 2014 No Comments

Binnenkort opent LITE/DARK hun een tweede vestiging in Amsterdam op de Zeedijk! Naast de populaire hotspot in de Utrechtsestraat, kun je vanaf juni ook terecht op Zeedijk 59A voor een energy boost.

LITE/DARK is meer dan een winkel, het is een health concept gebaseerd op alle mogelijke combinaties van biologisch fruit, groenten en gezonde pure chocolade. Bij LITE/DARK gaat het om de balans tussen je gezond en energiek voelen en een snel en uitdagend leven, het contrast tussen licht en gezond fruit en donkere pure chocolade: LITE en DARK.

De nieuwe locatie op de Zeedijk zal hetzelfde industriële karakter krijgen als de bar in de Utrechtsestraat. Naast de diverse soorten shakes zal LITE/DARK ook eigen gebrande koffie en zelfgemaakte energy sorbetijs verkopen, én is er een wisselende collectie design, fashion en art van startende ontwerpers te koop. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij LITE/DARK, met biologisch afbreekbare verpakkingen, groene energie en duurzame leveranciers.

De locatie zal openen met een zomermenu waar je zelf een ‘energy breakfast’ kan samenstellen of een lichte lunch kunt halen. Kom langs in de tweede LITE/DARK bar op de Zeedijk en laat je verleiden door het leuke en deskundige personeel.

Voor meer info:
website: www.litedark.nl
facebook: httpss://www.facebook.com/LITE.DARK
twitter: @lite_dark
instagram: @litedark