Nieuws

Nieuwjaarsreceptie NV Zeedijk 2014

By 27 januari 2014 No Comments

20140123_nieuwjaarsreceptieTijdens de nieuwjaarsreceptie van de NV Zeedijk is er met de vele aanwezigen een toast op het nieuwe jaar uitgebracht. Voorgaande jaren was de bouwplaats van de Warmoesstraat 67 en 69 de plek waar de nieuwjaarsreceptie werd gehouden. Maar dat prachtige project is afgerond.

De bouwplaats van de Oudezijds Voorburgwal was dit jaar de lokatie, welke voor de gelegenheid geheel in stijl was aangekleed. Er was live muziek en er waren heerlijke hapjes van Nam Kee en van de Bakkerswinkel.

Janny Alberts haalde in haar nieuwjaarsspeech de afgeronde projecten van 2013 aan waaronder het project in de Warmoesstraat en de gezamenlijke fundering in de Oude Hoogstraat. Ook de nieuwe projecten die op stapel zijn werden genoemd. Met name ook omdat de NV Zeedijk haar werkgebied de afgelopen jaren heeft uitgebreid. De speech begon dan ook met: “We zijn niet op de Zeedijk. Met reden, we hebben de laatste jaren als NV Zeedijk ons werkgebied verruimd. Dat willen we u graag laten zien. Welkom dus op de Oudezijds Voorburgwal 248-250-252”.

De gehele nieuwjaarsspeech is te lezen in de bijlage (zie kader rechts). Foto’s van de nieuwjaarsreceptie zijn te zien via onze facebookpagina. De Nieuwjaarsspeech van Janny Alberts kunt u hier downloaden.