verhuur

Zeedijk 101c

By 23 maart 2020 No Comments

Zeedijk 101c

Te huur vanaf 1 april 2020: deze leuke en lichte 2-kamerwoning op de tweede etage aan de Zeedijk ter hoogte van Slagerij Vet.

De woonkamer heeft een geweldig uitzicht op de Zeedijk, de slaapkamer ligt aan de binnenzijde.
De badkamer is bereikbaar vanuit de gang.
Tevens heeft deze woning een aparte (fietsen)berging.

Oppervlakte (GO): 44,1 m2
Aantal kamers 2
Energielabel B

Aan de plattegrond van de woning kunnen geen rechten worden ontleend.

Kale huur            € 998,00 (inclusief berging)
Servicekosten     €     19,60
Bruto huur          € 1017,60

Bezichtigen en verhuren tijdens coronacrisis
Ook in deze lastige tijden is er vraag naar woningen, dus zal NV Zeedijk er alles aan doen om vrijkomende woningen snel weer te verhuren. Bij bezichtiging zullen wij rekening houden met de door de overheid vastgestelde voorzorgsmaatregelen. De geselecteerde kandidaten mogen één voor één de woning bezichtigen, iedere kandidaat moet alleen verschijnen en de medewerker van de NV Zeedijk zal alleen toegang verlenen tot het appartement maar niet meelopen naar binnen. Bezichtigingen kunnen alleen plaatsvinden met kandidaten die geen verkoudheidsverschijnselen vertonen of koorts hebben. We hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Verhuurbeleid

Motivatie
Wij vragen van onze huurders dat zij bewust kiezen. Bij een reactie op een woning moet een korte motivatie (van maximaal 100 woorden) worden geschreven, waaruit blijkt dat hij of zij:

– aantoonbare binding heeft met de woonomgeving (bijvoorbeeld door familie en vrienden of door maatschappelijke of economische binding);
– zich bewust is van de bijzondere leefomgeving van de Amsterdamse binnenstad.

Passend
De huurprijs moet binnen het budget van de huurder passen. NV Zeedijk vereist daarom dat de Bo-Ex Huurwijzer (ontwikkeld in samenwerking met Nibud) een groen of geel resultaat geeft. Bij een oranje resultaat dient de kandidaat aantoonbaar over voldoende financiële middelen te beschikken om eventuele grote uitgaven te kunnen dekken. In andere gevallen kan de woning niet worden toegewezen.

Eerlijk
Wij willen onze woningen eerlijk verdelen. NV Zeedijk geeft daarom voorrang aan kandidaten met een lager inkomen voor goedkopere sociale huurwoningen.

Geschikt
De meeste woningen hebben slechts één slaapruimte. Zij zijn daarom alleen maar geschikt voor alleenstaanden of twee personen met een duurzame gezamenlijke huishouding. Deze woningen worden niet verhuurd aan kandidaten met inwonende kinderen of aan twee personen die geen relatie hebben.

Lees hier het uitgebreide verhuurbeleid van woningen. Hier vindt u het reactieformulier woning (zie bladzijde 3).