verhuurd

Zeedijk 37 B

By 14 december 2018 No Comments

Zeedijk 37 B

Per 1 januari 2019 te huur een leuke en lichte 2-kamerwoning op de 2e etage aan de Zeedijk.

Aan de voorzijde bevindt zich een ruime lichte woonkamer met 3 ramen en uitzicht op de Zeedijk en aan de achterzijde bevinden zich de keuken met een balkon en de slaapkamer met toegang tot de badkamer. Een apart toilet is via de hal bereikbaar. In de hele woning ligt laminaat. Deze woning heeft ook een eigen fietsenberging.

Oppervlakte (GO):  45,8 m2
Aantal kamers: 2
Energielabel: C
Aan de plattegrond van de woning kunnen geen rechten worden ontleend.
Kale huur           € 1100,00
Servicekosten  €       19,41
Bruto huur         € 1119.41

Verhuurbeleid

Motivatie
Wij vragen van onze huurders dat zij bewust kiezen. Bij een reactie op een woning moet een korte motivatie (van maximaal 100 woorden) worden geschreven, waaruit blijkt dat hij of zij:

– aantoonbare binding heeft met de woonomgeving (bijvoorbeeld door familie en vrienden of door maatschappelijke of economische binding);
– zich bewust is van de bijzondere leefomgeving van de Amsterdamse binnenstad.

Passend
De huurprijs moet binnen het budget van de huurder passen. NV Zeedijk vereist daarom dat de Bo-Ex Huurwijzer (ontwikkeld in samenwerking met Nibud) een groen of geel resultaat geeft. Bij een oranje resultaat dient de kandidaat aantoonbaar over voldoende financiële middelen te beschikken om eventuele grote uitgaven te kunnen dekken. In andere gevallen kan de woning niet worden toegewezen.

Eerlijk
Wij willen onze woningen eerlijk verdelen. NV Zeedijk geeft daarom voorrang aan kandidaten met een lager inkomen voor goedkopere sociale huurwoningen.

Geschikt
De meeste woningen hebben slechts één slaapruimte. Zij zijn daarom alleen maar geschikt voor alleenstaanden of twee personen met een duurzame gezamenlijke huishouding. Deze woningen worden niet verhuurd aan kandidaten met inwonende kinderen of aan twee personen die geen relatie hebben.

Lees hier het uitgebreide verhuurbeleid van woningen. Hier vindt u het reactieformulier woning (zie bladzijde 3).